19. december 2012

Plus DPH Trading plus

Besøg DPH Trading på DPH Trading's nye Google+ side


Vi har nu oprettet en side på det sociale medie Google+ for DPH Trading. På DPH Trading's +'side vil du kunne læse om de seneste produkter og nyheder, sammen med andre interessante emner.

Del dine egne samlinger, meninger og yndlings genstande, stel og/eller figurer med os og andre brugere på Google+ med en forkærlighed for smukke, sjove og finurlige samlerobjekter i porcelæn og andre materialer.


Deltag i debatten!

Deltag i vores nyoprettede debatforum om porcelæn, platter og figurer. Du finder forummet ved at klikke på dette link: Debatforum på Google+ om Porcelæn: Platter og figurer
Anmod om deltagelse øverst på siden og så godkender vi dig hurtigst muligt. Forummet er oprettet til dig med interesse, glæde og stor kærlighed til porcelænsgenstande.

Uanset om det er figurer, platter, ornamenter eller noget helt fjerde er du mere end velkommen til at dele din begejstring, mening eller kommentarer om diverse emner indenfor porcelæn. For at starte debatten op har vi stillet et par spørgsmål parat, som man kan svare på til at begynde med.

Vi glæder os til at høre fra dig og alle de andre porcelænsentusiaster der måtte være.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar