23. marts 2016

Tidløst Dansk Asmussen - Hamlet design

 Asmussen - Hamlet Design

Asmussen - Hamlet Design - Det er ikke alle, der kender navnet, men det er ikke mange, der ikke kender de ikoniske dråbestager, der i langt tid var et stort hit blandt danske gaveartikler. Dråben blev den helt ikoniske form fra Asmussen - Hamlet Design og der blev produceret både lamperlysestagervaser og lyseholdere i den elegante dråbeform.
Udover dråbeartiklerne produceredes også flere forskellige produkter i glas og metal. Et klassiskt look for Asmussen design er den smukke guldbelægning, som giver det elegante og stilfulde udseende. Udover guldlooket findes også en serie i poleret tin.
Asmussen - Hamlet Design er ikke blot et udtryk for dansk design, men også for dansk produktion, da produktionen fandt sted i Danmark. Så der er også tale om dansk håndværk, når man har et Asmussen produkt stående i sin stue.  Den kendte dråbestage blev produceret ved først at varmepresse grundelementet til den basale dråbeform, hvorefter den smukke og fuldendte overflade blev opnået ved at dreje elementet ud på en drejebænk. Til sidst blev dråbestagen guldbelagt.  
Da produktionen af Asmussen - Hamlet Design er ophørt, er stagerne blevet et mere efterspurgt produkt og en del af stagerne er svære at få. Det viser designets popularitet. 
Nedenfor finder du et udvalg af det Asmussen - Hamlet Design, som vi har tilgængeligt.


Smukt og stilrent design fra Asmussen - Hamlet




Asmussen dråbestage


Den klassiske dråbestage med fire dråber er en af de helt ikoniske stager fra Asmussen - Hamlet Design. Den fås også i versioner med en, to og tre dråber. Disse stager er meget efterspurgte og populære. Der er klart tale om en dansk design klassiker.

Køb i dag kun 729,- kr.














Asmussen Hexa lysestage


Hexalysestagen er en anden klassiker fra Asmussen. Den elegante lodrette timeglasfacon går smukt sammen med den sekskantede base og top. Stagen har det typiske gyldne look, som Asmussen - Hamlet Design er kendt for. Heaxstagen fås i flere varianter, så der findes stager med en sort kugle og med en lille krystalkugle i midten. Dertil fås varianterne lillemellem og stor. Skynd dig, mens de alle stadig fås!










 Asmussen safir lysestage



Safir lysestagen er et eksempel på Asmussens kombinerede glas- og metalprodukter. Den viste lysestage er en Safir Smoke, men den findes også i blå og hvid og den fås i lillemellem og stor.













 Asmussen - Hamlet Design





 Asmussen fyrfadsstage


Asmussen - Hamlet Design udgav også en serie af rene glasprodukter, hvor dette søde lille fyrfadslys indgår. Det blev også lavet i grønsmoke og hvid. Det er meget dekorativt og fungerer både alene og i serie. Bemærk den meget rimelige pris.









 Asmussen glasskål

I glasserien fra Asmussen indgår ligeledes dette søde lille skål/saltkar med firkantet indre, som også fås i grøn. Det er en dekorativ lille tilføjelse til det kolde bord og fås til en meget fordelagtig pris.  Skålen er meget praktisk og kan bruges til andet en saltkar, det kan således også anvendes til pesto, sennep, ingefær etc. Skålen er velegnet på et bord med blåmalet porcelæn, da den nemt træder ind i sammenhængen.








 Asmussen glasskål

Asmussen - Hamlet Design producerede to versioner af skål/saltkar. Det med firkantet udhulning som ses ovenfor og så denne lille skål, som ligeså fås i grøn. Som den anden er denne skål også velegnet til at have kapers og andre krydderier eller sennep i. Skålen står sig godt sammen med de blåmalede stel som f.eks. det musselmalede.









 Asmussen Flaskebakke


Når man sætter den gode vin på bordet er det træls, hvis det efterlader ringe på duggen. Med Asmussens flaskebakke er dette problem løst med stil. Og hvis gyldent ikke er for dig, fås den også i tin.















 Asmussen bordkortholdereEr der flere gæster på besøg, kan der godt opstå tvivl om placering ved bordet. Her er det godt med nogle bordkortholdere, så gæsterne kan blive godt placeret. Ligeledes fungerer de også godt som menukortholdere, så gæsterne kan oplyse sig om delikatesserne. Asmussen - Hamlet Design designede disse smukke bordkort- eller menukortholdere til netop det formål og de gør sig godt på bordet. Samtidig fås de også i tin, hvis det passer bedre ind.





 Asmussen lampeskærme


Dråbelamperne fra Asmussen - Hamlet Design holder længe, men skærmene guldnes. De mister glansen med tiden.. Nye originale lampeskærme til dråbelamperne kan fås hos DPH Trading.











Månedens figur fra Royal Copenhagen



 Månedsfigur Royal Copenhagen Marts



Royal Copenhagen udgav en serie af søde børnefigurer, der skulle symbolisere de enkelte måneder i året. Vi er nået til marts og her har vi denne søde lille pige med en buket forårsblomster. Kong Vinter har endnu ikke helt sluppet sit tag, så hun har både hue og halstørklæde på.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar