28. april 2016

Er dette din idé til mors dag?

Der er mange idéer til mors dag her 8. maj, men hvad med noget sødt og lidt sjovt? Med mors dag platter giver du din mor et sødt lille minde om dig, der heller ikke koster en formue, men stadig har en charme over sig. 

Søde mors dags platter fra Désirée

 Mors dags platter med børn fra Désirée

Porcelænsfabrikken Désirée udgav en serie af mors dags platter fra 1970 til 1994. Motiverne består af en dreng og en pige i forskellige situationer fra barndommen enten sammen eller hver for sig. Platterne er søde og dekorative både i forbindelse med mors dag, men også som almindelig dekoration i dit hjem.

Køb dine her fra kun 39,- kr.!


Bing & Grøndahl mors dags platter med dyr

 Bing & Grøndahl mors dags platter med dyr


Bing & Grøndahl udgav verdens første mors dags platte i 1969 og blev derved igen bannerfører som med juleplatterne. Motiverne på B&Gs mors dags platter var fra begyndelsen dyr med deres unger og fokus har altid været på mødres omsorg for deres børn. Serien fortsætter den dag i dag og du har mulighed for at købe mors dags platten 2016, mens den er på lager.

Køb dine B&G mors dags platter her fra kun 39,- kr.!


Mors dags platter fra Royal Copenhagen

 Royal Copenhagen verdens mødre mors dags platter

Verdenskendte Royal Copenhagen lavede også sin egen serie af mors dags platter. Disse søde platter har deres helt egen stil, der gør dem unikke og temaet er "Verdens Mødre". Inkluderet er en amerikansk mor, en dansk mor, en grønlandsk mor og endda en havfrue.

Køb dine stilfulde mors dags platter fra kun 24,- kr.!


 Mors dags platter Royal Copenhagen

Royal Copenhagen lavede mere end en serie af mors dags platter og denne serie er helt speciel. I denne serie brugte Sven Vestergaard motiver fra ældre Royal Copenhagen figurer til motiverne på mors dags platterne. De matcher derfor med disse figurer, som du kan se udfra eksemplerne i billedet ovenfor.

Køb din mors dags platte fra kun 99,- kr.!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar