11. april 2016

Nye varer! Opbevaringsæsker til jul og påske!

Nu er både jul og påske veloverståede kapitler, og det er tiden at pakke påskepynten væk igen. Vi har fået et sortiment af opbevaringsæsker i smuk mahognifinish hjem. Kasserne er lavet så de passer til Georg Jensen og Royal Copenhagen påskeæg. Vi har også fået kasser hjem, som passer til Georg Jensen julepynt, bestik osv. 



 Opbevaringsæske til Georg Jensen lyseholdere


Denne opbevaringsæske er skabt til dine smukke lyseholdere fra Georg Jensen eller Asmussen - Hamlet Design. Der er plads til ikke mindre end tredive styk i æsken, så du kan få hele din samling lagt smukt på plads til næste gang, de skal bruges.


Køb nu til kun 500,- kr.!










 Opbevaringsæske med 15 rum


Er du en stor fan af Royal Copenhagens smukke påskeæg, men mangler en ordentlig måde at opbevare dem på? Så er løsningen lige her! Denne opbevaringsæske er som skabt til påskeæggene, der passer fint ned i de mange rum i æsken. Opbevar dine påskeæg med stil!

Køb nu til kun 420,- kr.!



Se hele sortimentet af opbevaringsæsker her!








 Opbevaringsæske med 24 rum

Har du mange små ornamenter, men mangler en systematisk måde at opbevare dem på? Så er denne æske med 24 rum en løsning for dig! Hvis du har mange små ornamenter, har den også en bror med 48 rum, så de kan blive lagt smukt i orden. 

Køb nu til kun 330,- kr.!









Månedens figur fra Royal Copenhagen



 Royal Copenhagen April Figur


Royal Copenhagen udgav en serie af søde børnefigurer, der skulle symbolisere de enkelte måneder i året. Vi er nået til april og der er det ofte vådt. Prinsesse Forår kan være uforudsigelig. Således er månedens lille dreng også ude både i regnjakke med paraply som ekstra sikkerhed. Han er også velforberedt med gummistøvler, så han ikke får våde fødder.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar