25. april 2016

Vidste du, at vi også har dette i gemmerne?

Vidste du, at der også er produceret en masse forskellige platter med kirker? Det skal ikke være nogen hemmelighed, at en del af disse ikke har solgt ret godt de sidste 15 år!

Men nu hvor store bededag står for døren og det igen er blevet moderne at hænge platter på væggen eller at lave små mindeopsætninger, hvad er så mere oplagt end at vise dig nogle af de smukke platter?

Her kan du se de mange kirkeplatter og kirkeklokker!

Kirkeplatter fra Royal Copenhagen og Bing & Grøndahl

Du kan vælge at have de flotte kirkeplatter med forskellige af landets kendteste bygningsværker. Hvis du kender nogen, der har et specielt forhold til en af kirkerne, så er det en sjov og anderledes idé til dem.

Det kunne være kirken, hvor man er døbt eller gift. Den kunne være et godt supplement til mindevæggen. Eller hvis du bare har interesse i disse arkitektoniske perler, så er det en flot måde at pynte op i hjemmet på. 

I en konfirmationstid kunne kirkeplatten også være et minde om den kirke, hvor man er blevet konfirmeret. For konfirmanden kunne den søde konfirmandfigur i lang hvid kjole herunder også være en mulighed.



Find masser af kirkeplatter fra kun 20,- kr.


Konfirmationsfigur i hvid kjole fra Royal Copenhagen

Kirkeklokker årsklokker fra Bing & Grøndahl

Hvis du er blandt de mere berejste, så kunne Bing & Grøndahls kirkeklokker (årsklokker) med motiver af mange af verdens store katedraler være det helt rigtige valg. De ville også fungere godt for den, som netop er kommet hjem fra en rejse, hvor de har set en af disse kirker. 

Platter er ved at komme på mode igen, så hvis du ligefrem har nogle liggende på loftet, så kan du med god samvittighed tage dem frem igen og vise dem frem. Du kan få plattestativer, så de både kan komme på væggen eller stå på hylden.

Du ser på billederne ligeledes smukke lysestager og vaser, der passer godt sammen med kirkeplatterne og kirkeklokkerne.


Find masser af kirkeklokker fra kun 99,- kr.


Kirkeplatter fra Royal Copenhagen og Bing & Grøndahl

Ingen kommentarer:

Send en kommentar