6. maj 2016

Har du bedre planer i weekenden?

Så er en ny måned kommet og vi holder igen weekendåbent. Det betyder, at du igen har mulighed for at komme og blive fristet af alle vore mange herligheder. Der er snart sagt ikke den ting, som du ikke kan finde.
Vi står klar i butikken til at hjælpe dig med de ønsker, du måtte have. Vi har masser af spændende ting til din indretning i butikken og alt til gode forårspriser!

Figurer af mor og barn


 Figurer af mor og barn


 Moder med barn, Bing & Grøndahl figur nr. 1021401          Dickies Mama, Mor og søn, Bing & Grøndahl figur nr. 1642               Trio, Mor med to børn, Bing & Grøndahl figur nr. 2262

Royal Copenhagen og Bing & Grøndahl har i tidens løb udgivet figurer med moder og barn som tema. Produktionen af disse figurer er i dag stoppet, så du kan kun købe dem i det omfang, at de er på lager. Du kan nu købe disse figurer til meget gunstige priser i forhold sidste vejledende udsalgspris.

Morgenmad på terassen


 Morgenmadsbakke med Royal Copenhagen Blå Blomst

Kan du forestille dig noget mere charmerende end en bakke med kaffe, te og morgenkomplet på terassen i det gode majvejr? Her ser du en fiks anretning med brød og frugt, serveret med te og en smuk bukket. Stellet er i smuk blå blomst service fra Royal Copenhagen.


Køb en blomst til din mor


 Royal Copenhagen platter med blomstermotiv

Med disse platter kan du give begrebet at give en blomst en helt ny mening ved at give en platte med et smukt blomstermotiv. 


Smuk vægdekoration fra Desirée


 Smukke mors dags platter fra Desirée

Platter er ved at komme på mode igen som dekoration og du kan bruge de søde mors dags platter fra Desirée som en helt anderledes vægdekoration i stuen. De kan fås billigt og sættes op i mønstre på måder, som malerier ikke kan matche.
Alle platterne har søde og sjove motiver, der kan live op i stuen. Mors dag platterne kan også bruges som finurlige tallerkner og tåler opvaskemaskinen. Hele det herover viste sæt kan købes til kun 165,- kr.


 Søde mors dags platter


 Royal Copenhagen maj månedsfigur


Så er vi kommet til maj og nu er foråret endelig kommet! Der er solskin og alt springer ud. Månedens figur har klædt sig til den gode tid og har været ude og plukke af de smukke majblomster.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar