14. september 2016

TILBUD på Holmegaard Lamper






Holmegaard Mandarin Pendel 240


Holmegaard glasværk producerede i mange år smukke og kendte glaslamper, der har prydet mange danske hjem. Produktionen af Holmegaard lamper er imidlertid ophørt.
 
Du har dog stadig mulighed for at købe fabriksnye Holmegaard lamper hos os, idet vi har været heldige at opkøbe et restlager til meget favorable priser.
 
Køb nu, mens de stadig findes på lager! 













Holmegaard Two-way bordlampe


Holmegaards Mandarin pendel er blandt de mest kendte lamper med sit stilrene snit og fine matte glas. Den her viste er model 240 med målene 20cm x 24cm. Den er en enkel og smuk tilføjelse over stuebordet eller i samtalekøkkenet.
Lampen er nem at rengøre.



























Holmegaard Grace Bordlampe
Two-way bordlampen er en meget speciel lampe. Dens udformning er utraditionel og ganske unik. Det matterede glas, som dugør hele lampens overflade dæmper lyset og sørger for et behageligt lysudfald i alle retninger. Den er perfekt til en mild baggrundsbelysning.
 
Da lampen er helt i glas er den nem at rengøre.

























Grace bordlampen er som navnet antyder graciøs. Det er en stor og flot lampe, der fylder flot ud i rummet. Den har en god højde som en læselampe på et sofabord. Den er nem at passe ind med i interiøret og udviser et klassisk dansk design med dens rene linjer. Den er stilfuld og afdæmpet.















Holmegaard Mandarin Væglampe


Til entréen, gangen eller trappeopgangen producerede Holmegaard Mandarin væglampen i de samme bløde kurver som Mandarin pendlen. Den bringer stil og graciøsitet over gangarealerne, hvor den giver et roligt og behageligt lys.


Holmegaard er et stykke dansk designhistorie og deres lamper er en helt speciel afsluttet del af det. Det er derfor kun et spørgsmål om tid før det ikke længere er muligt at få Holmegaardlamper i ny stand. Skynd dig derfor mens du stadig kan få dem!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar