1. december 2016

BLACK FRIDAY - Spar 20% på stel og mindst 40% på mange andre varer

Vi vil ikke være de eneste, der ikke er med på Black Friday bølgen! - Derfor finder du her nogle rigtige gode tilbud.
Spar 20 % rabat på Musselmalet MegaHvid Riflet og Stjerneriflet Jul. - Rabatten gælder så længe lager haves og gives kun på de varer vi har på lager - Altså ikke på bestillingsvarer.
Obs: Vi tilbyder ikke brudgaranti.

20% på Musselmalet Mega


Der er 20 % på det smukke Musselmalet Mega designet af Karen Kjældgaard-Larsen. Stellet er en fornyelse af det klassiske Musselmalede stel, der var det første fra Royal Copenhagen.

Royal Copenhagen Musselmalet Mega


20% på Stjerneriflet Jul


Det stjerneriflede stel er Royal Copenhagens nyeste julestel. Det blev introduceret i 2007-2008. Det er et graciøst stel, der passer perfekt til julemiddagen med dets røde sløjfer og granguirlander. Du kan nu få 20 % rabat på dette smukke stel, der passer lige ind i juletiden.

Royal Copenhagen Stjerneriflet Jul


20% på Hvid Riflet


Hvid Riflet blev introduceret i 2003, men grundformen har været med hos Royal Copenhagen siden begyndelsen. Hvid Riflet er designet til let at passe ind sammen med andre stel og gnidningsløst passe ind i et hele. Du kan finde dette smukke stel til salg med 20 % rabat hos os. 

Royal Copenhagen Hvid Riflet


Se også alle de andre TILBUD - SPAR mindst 40% på masser af varer!


Vi har mange andre varer på tilbud og samlet på vores outletside, hvor de er lige til at gå til. Blandt vores mange tilbudsvarer finder du:
Kongelige og Bing & Grøndahl figurer
Kaffe og spisestel
Vaser
Lamper både til bord, væg og loft
Platter
møbler
og slips

Ingen kommentarer:

Send en kommentar