16. januar 2017

Min kollega har købt en toiletvandspumpe til hans mor....

Han er meget stolt over den flotte indpakning, men jeg ved ikke, om du kan forestille dig stemningen juleaften hjemme hos min kollega, når hans mor pakker gaven op!!
 
Hvis du også kun kan komme i tanke om at købe køkkenredskaber, værktøj, toiletvandspumper eller andre praktiske ting, kan det godt være, du skulle overveje, at  der i netop julen skal være fokus på forkælelse, mere end kun det praktiske. Mange af os elsker noget som er blødt, noget der er dejligt at se på, dufter eller smager godt.
 
Jeg kan ikke hjælpe dig med dufte eller det bløde, men jeg har en masse gode ideer til smukke ting, som måske vil gøre større glæde end en toiletvandspumpe. (Jeg håber ikke min kollegas mor abonnere på vores nyhedsbrev)

Lad de smukke farver lyse op i mørket.


Store smukke mundblæste glasvaser

De store glas vaser er også meget anvendelige som urtepotter. - De er fx. dekorative med store efeu på bøjle, eller med store okideer eller lign. - Se hele udvalget af mundblæste glasvaser/urtepotter og skåle


Mundblæste Glas Elefanter   Glasskulptur

Glade klovne   Stor mundblæst frugtskål TILBUD kr.349,-

Se hele sortimentet af glaskunst her

Vi får selv designet og produceret alle vore mundblæste glasting, ingen fordyrende mellemled!!! Derfor de ENORMT BILLIGE PRISER.
 
Glas tingene kan passe ind i de fleste hjem. - En stor frugtskål på køkkenbordet, en vase/urtepotte i vindueskarmen. - En pingvin, svane eller elefant i fx. kombination med sølv, guld, eller med de polerede sten. -  Det handler om at turde eksperimentere med de forskellige farver og materialer.


Orientalske figurer er meget populære


Orientalsk kunst vinder større og større indpas i dansk indretning. Det sker i takt med at flere og flere danskere besøger Østen. Herfra hentes inspiration med hjem i form af orientalsk indretning, orientalsk kunst og orientalske figurer. Figurerne du finder i denne kategori har vi fundet på forskellige forretningsrejser i østen.


Orientalske figurer er meget populære


Kvalitet når det er bedst ...


De fleste kender dråbelysestagerne fra Asmussen. - De blev solgt i store antal op gennem 70erne og 80erne. - Nu er de blevet meget populære igen, men desværre har vi stort set udsolgt af den traditionelle dråbelysestage.
 
Det, mange ikke ved, er, at Asmussen også producerede en lang række andre smukke kvalitetslysestager mv. som fx. dem, der ses på billedet nedenfor.

Asmussen Guldbelagte lysestager


Ingen kommentarer:

Send en kommentar