10. marts 2017

Kan du ikke bestemme dig?

Udvalget i butikken


Vi kender det nok alle sammen... Er der for mange valgmuligheder, bliver det svært at vælge!
Jeg kom for nylig ind i en herretøjsbutik og skulle købe sorte knæstrømper... Gæt hvad min far fik i fødselsdagsgave. - I herretøjsbutikken hænger der 3 forskellige slags sorte sokker, sokletter, ankelsokker og knæstrømper i en god kvalitet.  - Du behøver ikke engang ekspedientens hjælp til at vælge. - En sådan ekspedition tager kun den tid den mandlige ekspedient kæmper med at få pakket sokkerne ind... Det kan så også godt tage lidt tid, og resultatet er ikke altid imponerende. (Det er bestemt ikke meningen at lyde diskrimenerende, men der er et eller andet med mænd, gavepapir og matchende gavebånd...)
Jeg indrømmer blankt, at hér har DPH Trading nok et problem. - Vi har ufattelig mange forskellige varer, og hvis man ikke ved, hvad man går efter, bliver det svært at vælge!! 

Ny forbedret søgefunktion


Vores søgefunktionen på vores website er nu forbedret (forhåbentlig). - Det skulle gerne resultere i, at du nemmere kan finde det, du søger, hvis du altså ved, hvad du leder efter... 

DPHs figurudstilling med figurer fra Royal Copenhagen og Bing & Grøndahl etc.

Vil du hjælpe os?
Vi hører rigtig gerne fra dig, hvis du forsøger at søge på vores website og ikke finder det, du søger eller hvis der vises forkerte varer osv.

Ring gerne på 66 189595 eller mail til info@dph-trading.dk og fortæl os om din oplevelse. - Det vil hjælpe os meget.


Le Klint lampeskærme

Mundblæst glaskunst

Figurer - se det kæmpe udvalg

Husk, det er denne weekend, vi har weekend åbent !


Udvalget af f.eks. lampeskærme har aldrig været større end nu. Mangler du en ny skærm til din bordlampe, standerlampe, væglampe eller lysekrone, så tag om muligt din lampe med, så prøver vi de mange muligheder og hjælper dig med valget af en ny skærm.

Lampeskærme - Lad os hjælpe dig med at vælge

Runde lampeskærme - Kæmpe udvalg i forskellige modeller, størrelser og  farver

Ingen kommentarer:

Send en kommentar