3. april 2017

Belysningen behøver ikke være dyr!

Her hos DPH er det ikke kun de dyre mærker, som vi sælger. Vidste du, at vi også har vores egne billige lampeserier, som er i flot design, men til meget overkommelige priser? 
Du finder både lamper i klassisk stil samt lamper i den moderne stil med et flot børstet metallook. Der er både pendler, lysekroner, bordlamper og gulvlamper, som du kan vælge imellem. Det er din mulighed for at få stilfuld belysning i hjemmet til næsten ingen penge.
Vores eget sortiment består både af lamper med glas- og stoflampeskærme, så du kan vælge hvilken stil, der passer dig bedst.

DPH 4 serien af lamper
Rose serien med bordlampe og lysekrone
Med DPHs egne lampeserier får du unikke designlamper, som ikke fås andre steder. Din indretning vil derfor blive unik og ikke nem at finde andre steder. 
I billederne ser du DPH 4 serien med det skråtskårne glas og ved siden af Rose serien med det blødt buende lampestel og blomsterformede glas. Nedenfor ser du den mere klassiske stil med vores Minto bordlampe.

Minto bordlampen fra DPH Trading

Designlamper for enhver smag


Hvid bordlampe med messing montering
Smart lampe i hvidt glas, der er stilren og nem at passe ind i det moderne møblement. 
Obs. Skærmen købes særskilt. Se de mange muligheder.

Stor flot bronzeret bordlampe, der kan træde ind, hvor lampen skal være pompøs og dominerende. Den mørke bronzeoverflade kan bære skærme i stærke farver.
Obs. Skærmen købes særskilt. Se de mange muligheder.

bronzeret søjlelampe
Stor glaskunstlampe på fod med grøn lakskærm
Her er en af vore lamper til de mere dristige. Den er lavet ud af en af vores glaskunstvaser og hver enkelt er unik i sine farver. Koblet med vores neongrønne lakskærm får man en lampe, der giver et modigt farvespil.
Obs. Skærmen købes særskilt. Se de mange muligheder.

Her har vi en væguplight med en flot lille bladdekoration i bunden. Dette er det perfekte valg til gange, hvor der ønskes en dæmpet opadgående belysning.

DPH 2 væg uplight
Hvid Milano lampe
Den stilfulde Milano lampe skiller sig ud ved sin anderledes form, der skaber en flot kontrast til skærmen. Lampen er let at placere og let at passe ind.
Obs. Skærmen købes særskilt. Se de mange muligheder.

Vores DPH 4 series væglamper har en flot base i børstet stål og et gennemskåret glasrør som skærm. Den gør sig godt både på den tapetserede væg og den rå stenvæg. 

DPH 4 væglampe
DPH 4 lysekrone
Lysekronen fra DPH 4 serien er også i børstet stål med skråtskårne glasskærme. Den passer ligesom den øvrige serie godt ind i det mere rå look og passer godt sammen med en stenvæg.

I det mere romantiske hjørne har vi romatic lysekronen med prismer og glasunderskåle til fatningerne. Denne lysekrone er perfekt til det mere romantisk inspirerede rum.
Romantic lysekrone med 8 arme og prismer
Rose bordlamper med prisme
Rose bordlampen er formet som en blomst med bugtende stængler og glasblomster med lys i. Ligesom lysekronen ovenfor er denne lampe velegnet til det mere romantisk inspirerede rum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar