15. maj 2017

Husk mors dag på søndag!

Her på søndag den 14. maj er det mors dag her i Danmark og så er det tiden at forkæle din mor. Det kan gøres på mange måder. Klassikeren er at give en buket blomster, men der er mange andre muligheder. F.eks. kunne du invitere din mor ud at spise eller du kunne give en mere blivene gave i form af en af de mange forskellige mors dag artikler, som er blevet lavet i årenes løb.

Mors dag platte 2017


Mors dag platte 2017

Bing & Grøndahl er det eneste mærke, der fortsat udgiver mors dag platter og det er samtidig den serie, der skabte mors dag platterne. Platten for 2017 er som alle andre i serien med dyremotiver. Denne gang med en spækhugger med kalv.


Mors dag platter, der passer med året


Bing & Grøndahl mors dags platter

Fordelen, ved at der har været udgivet mors dag platter i så mange år, er, at du har god mulighed for at finde en platte med årstallet, hvor din mor blev mor. Hvad kunne være mere passende end en mors dag platte, der passer med moderskabet?


Royal Copenhagen mors dags platter

Mange forskellige porcelænsproducenter har i tidens løb produceret mors dag platter. Også Royal Copenhagen har produceret en serie af platter med dyremotiver, der matcher deres figurer. 


Andre producenter af mors dag platter inkluderer den dansk porcelænsfabrik Desiree samt Egemose og Porsgrund m.fl. Der er rig mulighed for at finde noget i en stil, der passer til din mor.


Desiree mors dags platter

Desiree mors dag platterne har den ekstra fordel, at de er 19 cm i diameter og derfor også egner sig godt som frokosttallerkner. Du kan uden problem spise af dem og de kan gå i opvaskemaskinen. Og det er også muligt at lave en flot opsats af mors dag platterne, så der kan blive en helt særlig og unik gave til din mor.


Der er rige muligheder for at finde en mors dag gave og der er ikke kun muligheder i dekorative platte. Der er også mors dag skeer og mors dag figurer, som kan være et godt alternativ.
 
Kort sagt er der mange muligheder, der kan nås endnu, så der bliver en sjov gave at give til mors dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar