4. september 2014

Blåt er det nye sort!

Forleden sad og læste en af danmarks mest anderkendte indretningsarkitekter Mille Fly's udtalelser om trends og indretning for den kommende sæson. Hun siger:

Vi styler og dekorerer og sætter os selv og vores hjem i scene. De ting vi køber repræsenterer en holdning eller en værdi, som vi gerne vil dele med hele verden på de sociale medier. Det er en stigende trend at uploade billeder af vores liv, bolig og kreative udfoldelser på de visuelle sociale medier.
Vi ser blåt: indigoblåt, ultramarinblåt og kongeblåt - overalt. Farven symboliserer loyalitet, styrke og stabilitet. Blå er farven man altid kan stole på, og en farve der gerne tager kontrol i vanskelige situationer. Vi har valgt den blå farve til at markedsføre, sælge og kommunikere kreativitet, nye idéer og nye tider.
Boligindretning med smukke gamle
blå morsdagsplatter fra Desiree og en
kinesisk lampe



I generationer har danskerne elsket blåt. I mange danske hjem findes de smukke gamle blå platter, figurer, blåt glas, og alt mulig andet i blåt. Derfor byder du formentlig denne nyhed velkommen. 

Skulle du mangle lidt for at gøre din indretning spændende, så har vi masser af fantastiske varer på hylderne, som passer ind i tidens bolig trends. Endda til meget overkommelige priser.



 
 
Skulle du ikke være til platter
fås der også mange søde små
figurer i de blå farver
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar