3. marts 2016

Royal Copenhagen påskeæg - En sød tradition

Igen i år er de nye smukke påskeæg fra Royal Copenhagen kommet i salg. Også i år ser vi et udvalg af forårets blomster, der stikker hovedet frem, og de farverige insekter, der kommer til.

Dertil har vi også tilbud på de skønne påskeplatter, som Bing & Grøndahl i sin tid udgav. De bærer mange pragtfulde forårsmotiver, der virkelig kan bringe foråret ind i din stue og jage kong Vinter af gårde.

Påskeæg fra Royal Copenhagen


Royal Copenhagens Påskeæg 2016 er nu i salg!



Royal Copenhagen Erantis Påskeæg



Royal Copenhagens 2016 Påskeægserie inkluderer dette smukke æg med den smukke erantis, der er en af de første bebudere af prinsesse Forårs komme og kong Vinters fald.

Køb idag til kun 149,- kr.!








Royal Copenhagen Solbær Påskeæg

Påskeæggene 2016 har blandt bærmotiverne dette år valgt det standhaftige solbær, der overkommer vinteren til Forårs komme. Det lille undselige bær udgør en smuk dekoration for dette æg.




Royal Copenhagen Påskeæg Sommerfugl



Royal Copenhagen har også motiver af de farverige insekter på Påskeæggene. Her ses en smuk gul sommerfugl flagrende blandt Vårets blomsterklædning.






Royal Copenhagen Påskeæg Akeleje


Blandt påskeæggene, som Royal Copenhagen dette år 2016 beriger os med, er ligeledes en bonbonniere med den smukke akeleje klædt på til Vårets fest. Tøv med at have dette æg til påskens lækkerier.









Forårets Påskeplatter fra Bing & Grøndahl.


Bing & Grøndahl Forårs Platter




Bing & Grøndahl Påskeplatte 1915


Denne smukke forårsplatte med den opgående forårssol og påskelammene i forgrunden, leder vores tanker på glæden ved at solen igen får magt, alting spire og emmer af liv.

Køb idag til kun 249,- kr.!


Se og køb alle Forårets smukke platter her!







 Bing & Grøndahl Forårs Platte 1917


Denne forårsplatte viser foråret som kærlighedens tid med de to smukke svaner omgivet af de blomstrende påskeliljer, der kranser både svanerne og søen.

Køb idag til kun 249,- kr.!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar