6. juni 2016

Hvor finder man sten til dekoration af have og hus?

Er du også facineret af sten? Hvis du er en af dem, der elsker at se og røre ved smukke sten, så læs videre her.

Min far, vores direktør Jørgen Risager har også altid været facineret af sten. Derfor har han sat en produktion igang af polerede danske natursten. Stenene er håndindsamlet, og efterfølgende trumlepoleret i 6 uger!

Disse smukke sten, som findes i forskellige størrelser, farver og faconer er utrolig velegnede til at dekorere både i hus og have. Du kan købe stenene enkeltvis, eller i større mængder.

Billederne herunder viser eksempler på vores sten, men ikke to sten er ens og vi har tusinder af smukke sten at vælge imellem!

Polerede sten der holder dugen og bladet

Står du og mangler sten til det nye stenbed i haven eller polerede sten til den rustikke indretning i udstuen? Så finder du dem her! Vi er leveringsdygtige i trumleslebne natursten, der både egner sig til brug inde og ude!

Stenene holder godt på dugen, avisen eller andet, der ikke skal flyve væk i vinden. Den er en god dørstopper og den har ingen problemer med rust og falmer ikke i sollyset.

Små sten i Hurricane lysestage

Køb små sten (2-6 cm) i pose med 1 kg til kun 29,- kr. her

Stenene tåler både vand og frost og jeg kan garantere, at de ikke blæser væk i stormvejr.

Store sten på bakke med mega musselmalet kop

Stor sten sammen med Kay Boyesen Sangfugl

 Sten til hus og have

Køb store sten (8-17 cm ) til kun 25,- kr. pr. stk. her!

 Fyrfadssten i sorte nuancer

Stenene kan anvendes på mange forskellige måder, vi har f.eks. boret dem ud til fyrfadslyseholdere, der gør sig godt som et rustikt indslag i kombination med glas, sølv eller træ. På billedet nedenfor kan du se et eksempel herpå. Hver fyrfadssten er helt unik i form og farvespil.

Fyrfadssten med lanterne og glasvase

Find de flotte fyrfadsten til kun 39,- kr. stykket!

 Fyrfadssten, små og store slebne sten.


























Store polerede natursten

Stenene kan fås i mange forskellige nuancer og kan også købes i mængde. Dertil kan du også købe stenene upolerede til en god pris i større mængde. Hvis du vil købe større mængder til et projekt, kan du forespørger på en lavere pris.

Se sten til mængdeindkøb her!

Der er rige muligheder for at bruge stenene og med lidt fantasi kan du også få nogle farvestrålende sten med forskellige budskaber eller søde billeder. Det er en sjov mulighed for, at børnene kan få nogle kunstneriske øjeblikke.

 Sten malet med mariehøne

 Sten med plusord

 Sten i mange farver med plusord

Se alle vores sten her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar